© Stalhouderij Schouwink Enschede 2022
Roodmolenweg 100 - 7536 PH ENSCHEDE - Tel.: 053-4316419                                          E mail: stalschouwink@gmail.com 
Nieuws
"erve De Knollenhoeve"
In het zonnetje: Stalhouderij Schouwink Nieuws 20 januari 2016 Vanuit de Beursvloer 2014 is er een bedrijf geweest die niet 4,5, of 6, maar 11 matches heeft gerealiseerd. Deze matches hebben het afgelopen jaar plaatsgevonden. De moeite waard om dit bedrijf eens in het zonnetje te zetten!
Stalhouderij Schouwink ligt gelegen aan de rand van Enschede en grenst aan het natuurgebied Aamsveen. Een bosrijke, sfeervolle plek om de gasten een gezellige dag te bezorgen. De gastheer en -vrouw, Jan en Petra Schouwink, verzorgen hun paarden en rijvoertuigen met alle liefde van de wereld. De Twentse schoonheid en gastvrijheid schrijven zij hiermee hoog in het vaandel. Elke gast krijgt een warm welkom onder het genot van een plak Twentsche Krentewegge en een kop koffie/thee. Een goed begin van een gezellig uitje met familie, vrienden of collega’s. Ook bruidsparen weten de Twentse stalhouderij te vinden en kunnen hun huwelijk in een prachtige paardenkoets voltrekken. Vanuit de matches, die tijdens de beursvloer 2014 zijn ontstaan, hebben o.a. Stichting Kledingbank Enschede,  Stichting de Zonnebloem en Humanitas kunnen genieten van een rit in de nostalgische paardentram.
Wij willen Jan en Petra hartelijk bedanken voor hun grote betrokkenheid bij de Enschedese Uitdaging en hopen dat er nog vele paardenritten zullen volgen. Ook een maatschappelijke bijdrage leveren? Enschedese Uitdaging!